Mi van itt?

A várpalotai Vad Fruttik zenekarral kapcsolatos cikkek, infók, zsaroló gyerekpornó-, és homóvideók. :)

Címkék

info (12) mjuzik (1) start (1) videjó (4) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Erősáramú Istenünk - Trafó

2006.12.13. 16:26 | newl | Szólj hozzá!

http://budapestradio.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=10852&Itemid=242

Vad Fruttik meg a Trafó

Előbbi egy zenekar neve, utóbbi meg a játszóhely elnevezése. Ami még feltétlenül fontos: december 10.-i, azaz vasárnapi az időpont, no és lemezbemutató. Merthogy az első albumot szépen illik köszönteni.

Mondjuk eléggé rendhagyó név ez a bizonyos Vad Fruttik, az egyszer biztos. Igaz, az Irigy Hónaljmirigy óta már semmiféle elnevezésen sincs okunk kiakadni. Ráadásul a vadság klassz dolog, a frutti meg édes. A zenekar pedig nem ironizál, hanem popzenét játszik. A mai világban, amikor a műfajokon belüli stílusjegyeken, azok aprólékos elemzése közepette már-már hajba kapnak komoly ítészek, akkor ők felvállalják, hogy tisztán és simán popzenét játszanak. Elismerésre méltó.
A Vad Fruttik (Józsa Zoltán – dob, Kaszás Gábor – basszus, Kerekes Gergely – gitár, Herter Tamás – gitár, Győrffy Gyula – számítógép, Likó Marcell- ének) 10 éve alakult meg és kezdetben az underground zenei szótárából merítettek.
Debütáló albumuk címe is kissé fejbe kólinthatja az érdeklődőt, bár valamivel könnyebben értelmezhető, mint a csapatnév. Rózsikámnak digitálisan. Mármint ez a korong elnevezése. Rózsikát nem ismerjük (minden bizonnyal nem Demjén Rózsi 60. szülinapjára kedveskedtek vele), ellenben a digitális szó már passzentosabb. Merthogy gitárfutamok és samplerek kapnak főszerepet a tíz dalban, kellemesen ötvöződve.
Dalaik vidámak, kedvesek, és az ember azon kapja magát, hogy remekül szórakozik hallgatva őket. Most „közszemlére” teszik, amilyük van, azaz dalaikat a közönséghez juttatják. December 10-én, a Trafóban. És remélhetőleg a publikum veszi az adást, így a második lemez nem a huszadik birthday partyjukon jön majd ki.

-Kőmíves Péter-
(kopirájt @ BP rádió)

A bejegyzés trackback címe:

https://vadfruttik.blog.hu/api/trackback/id/tr4222425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása