Mi van itt?

A várpalotai Vad Fruttik zenekarral kapcsolatos cikkek, infók, zsaroló gyerekpornó-, és homóvideók. :)

Címkék

info (12) mjuzik (1) start (1) videjó (4) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

A harmincnyóc

2006.11.28. 23:11 | newl | Szólj hozzá!

Heaven Street Seven és Vad Fruttik az A38-on - 2006. július 20.  (Budavári Dóra)

A Blue – Lépj tovább ingyenes koncertsorozat keretében július 19-én az A38 színpadára lépett a Heaven Street Seven régi és új dalaival, valamint a rendezvény által meghirdetett előzenekar-pályázaton bemutatkozási lehetőséget nyert Vad Fruttik, akik szemmel láthatólag már most is lelkes rajongótábort tudhatnak magukénak.  

Az előzenekarként funkcionáló 1996-ban alakult Vad Fruttik nagy zenekarokat megszégyenítő bulit csapott, mindjárt az elején, bemelegítve a közönséget, és szemmel láthatóan meggyőzve a HS7 koncertre összesereglett rajongókat is. A hallgatóság vette a lapot, az első sorok kemény magja kívülről fújta a szövegeket, és mivel dallamosságában a Vad Fruttik sem marad el a HS7-től, az együttessel barátkozók számára sem volt nehéz az önfeledt táncolás.

A Vad Fruttikról érdemes tudni, hogy talán nincs még egy zenekar Magyarországon, ami annyi tehetségkutatót nyert volna, mint ők. Ehhez képest még mindig nem világsztárok, pedig az italodiszkótól az elektropunkig terjedő zenei világ, a hipervicces szövegek és a külön figyelmet érdemlő, a figyelmet és a jókedvet végig fenntartó karizmatikus frontember mind erre predesztinálná az együttest. A szövegek nem nyúlnak mélyre, könnyen megjegyezhetőek, rímesek, és második nekifutásra már a tömeggel együtt énekelhetőek, a hangulat néhol fájdalmas és reménytelenül szerelmes, de valahogy mindig megmarad könnyednek. Mindent összevetve a zenekar több figyelmet, és-a cikk írója szerint- némileg komolyabb nevet érdemel.

„Fáj a fejem, a szívem túl nagy, és nem tudom, nem tudom, hol vagy,
Forog a világ, elfolyik minden, nekem senkim, de senkim sincsen”
(Nekem senkim)

oridzsinál czikk: http://www.fn.hu/index.php?id=10&cid=139256
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vadfruttik.blog.hu/api/trackback/id/tr1519870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása